Известие
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта
Collapse
X
-
супер е Драго ще искам едно кругче като си дойдаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИ аз искам такаваа колата е виден позьор и на снимки винаги изглежда така
иначе има безброй неща за правене........колата хич не върви
надявам се бавно да стигна до там че да литне
ПП: Колеги само да се похваля че и двете ми алфи изглеждат точно както някога съм си мечтал
-33-ката червена съм спойлер с този салон и с 15-ки от Ланча(само цвета на джантите съм го сънувал да е по-тъмен)пропуснах и да е 1.7 16в
-155-цата сива с раздувки и оригинални джанти 1592' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivas Покажи съобщениеЧестито! Безаварийно каране! Ако е на газ, карай по-често на бензин, защото се скапва електрониката при дебитомера при каране само на газ.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщениекой е казал че имам газ? никога няма да имам такава гад в колатаи аз така мисля колега!!!
поздравиAlfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'
Comment
-
Колеги помагайте, моля извадете боба.......
колата не иска да запали.....имам чувството че бензиновата помпа не издава звук....как да проверя? има ли бушон или реле?какво още да проверя?
92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
Напоследък често се случва това с непаленето
Релето не ли е отдясно при акумулатора .поне на моита е там .както и за дюзитеАко съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщениеНапоследък често се случва това с непаленето
Релето не ли е отдясно при акумулатора .поне на моита е там .както и за дюзитеможе би ми отмъщава пущината, че малко я карам
а как да проверя дали е от релето?. някъде около дебелия сноп кабели ли е релето?
92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
Comment
-
при теб са 2 релетата с 5 крачета - веригата е 30-87-87, а не 30-87 и 30-87а . ето тук на страница 11 реле s12a е за бензиновата и отоплението на ламбдата, а s12b е за инжекторите и още няколко простотии. за пробата, махаш релето и с един кабел връзваш крачета 30 , 87 и 87. релето на бензиновата ще го познаеш по това че от крачета 87 и 87 имаш по един кабел, а на другото за инжекторите имаш по 2 кабела.
http://alfaromeo33.extra.hu/pdf/16v_motronic.pdf
за да изгасиш колата, трябва да издърпаш кабела който ще сложиш на релето.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениепри теб са 2 релетата с 5 крачета - веригата е 30-87-87, а не 30-87 и 30-87а . ето тук на страница 11 реле s12a е за бензиновата и отоплението на ламбдата, а s12b е за инжекторите и още няколко простотии. за пробата, махаш релето и с един кабел връзваш крачета 30 , 87 и 87. релето на бензиновата ще го познаеш по това че от крачета 87 и 87 имаш по един кабел, а на другото за инжекторите имаш по 2 кабела.
http://alfaromeo33.extra.hu/pdf/16v_motronic.pdf
за да изгасиш колата, трябва да издърпаш кабела който ще сложиш на релето.
На практика се прави, като вземеш два кабела 1.5 мм, около 15-20 см и ги захващаш с мъжка кабелна обувка.Слагаш още по една на свободните им краища.
Идеята е двата края да влязат в клема 30, а другите два в 87 и 87.
Нужни са два комплекта, за двете релета.
После тия две недоразумени си ги слагате в багажника, защото могат да ви свършат чудесна работа на пътя.
Само не забравяйте, че като ги сложите, всичко е под напрежение и след приключване на упражнението, трябва да ги изключите. И ДВАТА!!!
Едит:При Бошовите не знам как е, но при тия с Магнет Марели, при това упражнение не работи оборотомера. Просто компа не вижда релетата. Оправя се с още два кабела с мъжки и женски обувки, с които се свързват бобините на релетата, ама съвсем окабелихме системата!!Last edited by mordohy; d.m.y г., 20:22.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment